فروش محصولات و کالای خود را به ما سپرده و در کوتاه مدت نتایج مثبت آن را مشاهده کنید

فروش محصولات، کالا و خدمات شما به صورت امانی توسط تیم شرکت تجاری بازرگانی تاج گستر کیان

واحدهای تولیدی به منظور به دست آوردن بازارهای جدید و فروش بیشتر محصولات و در نتیجه کسب سود بیشتر ناچار هستند که دامنه فعالیت های خود در مناطق جغرافیایی دیگر اعم از داخل یا خارج کشور را گسترش دهند. یکی از راه های فروش محصولات، ایجاد واحدهای تجاری فرعی و یا شعب متعدد در نقاط مختلف داخل یا خارج کشور است. اما چنین کاری نیازمند سرمایه گذاری قابل ملاحظه، زمانی طولانی مدت و استقرار نیروی انسانی وابسته به واحد تجاری و همچنین انجام هزینه هایی می باشد که ممکن است توجیه اقتصادی نداشته باشد؛ لذا واحدهای تجاری با ایجاد ارتباط با فروشندگان کالاها در مناطق مورد نظر خود مبادرت به فروش محصولات و کسب درآمد می نمایند. بدین طریق که بر اساس قراردادی محصولات خود را به صورت امانی در اختیار یک شخص حقیقی یا حقوقی قرار می دهند تا ایشان به نمایندگی از طرف واحد تجاری، کالاها را به فروش رسانند. ما در شرکت تاج گستر کیان این کار را با دارا بودن شعب مختلف در ایران اعم از شمال، شمالغرب، غرب، بخش مرکزی و جنوب کشور و همچنین دارا بودن شعب در کشورهای منطقه اوراسیا می توانیم برای شما انجام داده و کالای شما را به صورت امانی بفروش برسانیم.

واژه های کلیدی در فروش امانی

آمر: شخص یا شرکتی که کالا را برای فروش، به طور امانی به خریدار می فرستد آمر می نامند به عبارت دیگر آمر، همان تولید و ارسال کننده کالای امانی است.

حق العمل کار: شخص یا شرکتی که کالای امانی را برای فروش دریافت می کند و بابت فروش آن مبلغی به عنوان کمیسیون یا حق العمل از آمر دریافت می کند. به عبارت دیگر حق العمل کار دریافت کننده و فروشنده کالای امانی است.

کالای امانی: کالای ارسالی توسط آمر که تصرف آن به امانت نزد حق العمل کار است.

توضیحات فروش امانی

باید توجه داشته باشید که حق العمل کار معمولا برای کار خود (دریافت کالای امانی از آمر بازاریابی و فروش محصول) مبلغی به عنوان کمیسیون یا حق العمل از آمر دریافت می کند. با توجه به اینکه حق العمل کاری طبق قوانین تجارت ایران به عنوان یک عمل تجاری شناخته شده است بنابراین در قانون تجارت حق العمل کار اینگونه تعریف شده است که حق العمل کار کسی است که به اسم خود ولی به حساب دیگری معاملاتی انجام می دهد و حق العمل یا کمیسیون این کار را دریافت می کند. لازم به ذکر هست که هر چند کالای امانی برای فروش تحویل حق العمل کار می گردد؛ ولی مالک کالای امانی آمر است یعنی تا زمانی که کالا توسط حق العمل کار به فروش نرفته باشد مالکیت کالا مربوط به آمر می باشد بنابراین آمر در پایان دوره مالی در صورت های مالی و ترازنامه کالاهای امانی را در حساب های خود منظور می کند.

تفاوت میان فروش عادی و فروش امانی

  • در فروش عادی به محض انجام عمل فروش، خریدار مالک کالا می شود و تمام مزایا و مخاطرات کالا به وی انتقال پیدا می کند در حالی که در فروش کالای امانی با اینکه آمر کالا را به منظور فروش برای حق العمل کار می فرستد ولی تا هنگامی که کالای ارسالی به فروش نرسد، همچنان مالک کالا است بنابراین در این وضعیت هیچ گونه سودی شناسایی نمی شود زیرا مزایا و مخاطرات کالا به حق العمل کار منتقل نمی شود.
  • در فروش کالای امانی، چنانچه حق العمل کار ورشکست شود، آمر می تواند کالای خود را عینا پس بگیرد اما اگر به جای ارسال کالا به طور امانی، مستقیما و به طور عادی آن را به او فروخته بود، نمی توانست چنین کاری انجام دهد بلکه باید مانند سایر طلبکاران اقدام کرده و احیانا چند درصدی از طلب خود را وصول نماید.

مزایای فروش امانی برای آمر

  • توسعه بازار و فروش بیشتر و در نتیجه افزایش سود فروش محصولات بدون نیاز به بازاریابی از طریق خود شرکت تولید کننده
  • عدم نیاز به ایجاد شعب در نقاط مختلف و در نتیجه صرفه جویی در هزینه ها
  • اطمینان بیشتر از وصول بهای کالای امانی تا فروش های عادی و نسیه، زیرا اولا بعضی از حق العمل کارها درصدی به نام حق التضمین دریافت کرده و وصول بهای کالای فروش رفته را به عهده می گیرند. ثانیا در صورت ورشکستگی حق العمل کار بهای کالای امانی از بین نمی رود بلکه آمر می تواند عین آن را پس بگیرد.
  • برای معرفی و ایجاد بازار برای محصولات جدید شناخته نشده، که بعضی از تجار و نمایندگان حاضر به خرید و فروش آنها به صورت عادی نیستند (ارسال کالا به صورت امانی بهترین روش جهت جلب اطمینان تجار است).

مزایای فروش امانی برای حق العمل کار

  • به دلیل نوسانات قیمت کالا در بازار، چه بسا ممکن است کالای خریداری شده قبلی تنزل قیمت پیدا کرده و از این بابت زیانی متوجه کسب و کار حق العمل کار شود اگر حق العمل کار کالاها را به صورت امانی دریافت کند، متحمل چنین زیان هایی نمی شود.
  • در حالت فروش عادی اگر کالای خریداری شده به فروش نرسد، مقداری از سرمایه خریدار راکد مانده و از طرف دیگر چون در مقابل پرداخت بهای آن تعهداتی کرده است، متحمل مسئولیت و زیان هایی خواهد شد در صورتی که این گونه مسئولیت ها و زیان ها برای کالای دریافت شده به صورت امانی وجود ندارد.

جهت راهنمایی، مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه فروش امانی محصولات، خدمات و کالای شما توسط تیم ما با شماره زیر در ارتباط باشید